Recept na jednoduché langoše

Langoše milujeme celá rodina. S česnekem, kečupem a posypané pořádnou vrstvou strouhaného sýra.
Je spousta receptů, ale já dělám langoše tak, jak je dělají na stáncích. Velice jednoduché, doporučuji vyzkoušet tento recept:
Potřebujeme:
- 300 ml mléka
- půl lžíce cukru
- 500 g hladké mouky
- 1 balíček (40 g) droždí
- asi půl kávové lžičky soli
(já to teda dělám rovnou z dvojité dávky)
Postup:
Do misky dám vlažné mléko, cukr a rozdrobím droždí a zamíchám to. Nechám to trošku vykynout, zhruba 10 minut. Někdo to přikrývá, my máme v kuchyni teplo, takže to nechávám volně.
Potom v míse smíchám hladkou mouku, sůl a přidám ten kvásek. Umíchám těsto a nechám ho vykynout v teple pod utěrkou.
Až naskočí, nadělám si bochánky, které nechám ještě kynout a jak začnu smažit, vždy jeden bochánek vezmu a roztáhnu do tvaru langošů. Asi nejsem moc šikovná nebo nevím proč, ale nedaří se mi dělat takové velké, jako se prodávají. Mám je menší, ale to nevadí.
Smaží se na rozpáleném oleji po obou stranách do zlatova.
Potřu česnekovou pastou (rozetřený česnek, voda a troška oleje), pokapu kečupem a zasypu sýrem.
A po langoších se u nás vždy jen zapráší.
A já si dám taky, tady si na žádnou dietu nehraju, však je nemáme každý den.
Máte rádi langoše? A jaký máte na langoše oblíbený recept?