Těstovinová rýže jako příloha

Miluji těstovinovou rýži!
To pak zapomínám na všechny ty diety, hubnutí a tak dále a prostě si naberu :-)
Někdo ji připravuje tak, že ji uvaří v osolené vodě. Já ji dělám jinak a přijde mi o moc lepší.
Těstovinovou rýži kupuji zásadně v akci, v Kauflandu nebo Albertu, mívají ji i v Bille. Mám ráda tady tuto:

A jak připravit těstovinovou rýži?
Potřebujeme hlubší kastrolek s nepřilnavým povrchem, dále olej, vodu a sůl. A samozřejmě tu rýži, že ano.
Postup je jednoduchý:
V rychlovarné konvici si přichystám horkou vodu.
Do kastrolku dám trochu oleje, jak se rozpálí, přidám rýži a za stálého míchání ji opíkám až do světle karamelové barvy. Dávejte pozor, pokud byste to přehnali, rýže může být nahořklá. Takže míchat, hlídat a jak to začne tmavnout, přilejte teplou vodu.

Pozor, ze začátku olej s vodou může trochu prskat. Trochu soli a promíchat.
Poprvé dávám vody tak, aby rýže byla úplně pod vodou. Voda se celkem rychle vydusí.
Za občasného míchání se rýže dusí pod pokličkou do změknutí. Občas přileju trochu vody.
Ke konci, když už rýže vypadá, že brzy bude (délku vaření nevím, prostě asi po deseti minutách vaření vždy jedno zrnko ochutnám), už jen hlídám, aby tam byla na dně kapka vody a rýže se nepřipálila a častěji ji míchám.
Po odstavení z plotny ji občas promíchám, aby se neslepila.
Je to výborná příloha k masu. Nejčastěji ji dělám, když vařím falešné ptáčky.
Máte rádi těstovinovou rýži? A jak ji vaříte vy?